Stekjesmarkt Stekjesmarkt
Al jaren traditie: de stekjesmarkt op het plein bij de Opgang.
U vindt hier allerlei kamer- en tuinplanten, knollen, struiken en tuinbenodigdheden. Tevens kunt u hier terecht voor een origineel cadeau voor bijv. moederdag van de creatieve werkgroep. Ook voor koffie/thee met koek of taart en warme broodjes bent u hier aan het goede adres. Gezelligheid is troef. Iedereen van harte welkom zaterdag 11 mei vanaf 10.00 u. De opbrengst is bestemd voor het goede doel.
Meer informatie: Luc Schrotenboer.
 
de Opgang, Bijbelse Tuin, Kerkplein de Opgang, Bijbelse Tuin, Kerkplein
We hebben een mooie kerk met fijne zaalruimtes. En buiten een ruim kerkplein en een mooie bijbelse tuin. Hoe bijzonder dat is, merk je op bv tweede Pinksterdag als mensen meedoen aan Rondje Radewijk en dan ook de Opgang even aandoen. Dan hoor je nog wel eens: "Wat een mooie kerk hebben jullie hier!" Een mengeling van verbazing en bewondering.
Het blijft natuurlijk niet vanzelf allemaal netjes en strak in de verf zitten. Een heel aantal vrijwilligers zet zich daar voor in. Als u graag praktisch bezig bent, is dit wellicht ook iets voor u?
lees meer »
 
Gelegenheidskoor Gelegenheidskoor
In de weken voor Kerst is er een gelegenheidskoor dat kerstliederen instudeert om de viering van het kerstfeest extra luister bij te zetten.
lees meer »
 
Kunst in de kerk Kunst in de kerk
Elk jaar is er in de zomermaanden een expositie van beeldende kunst in de Opgang. Deze zomer exposeert  Louise Bramer in de maanden juli en augustus haar werk, elke maandag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 16.30.
Louise Bramer volgde de opleiding aan de Groninger academie voor beeldende kunsten “Minerva” in Groningen en daarna een postacademische opleiding in Den Haag. Ze specialiseerde zich in portret- en modeltekenen en -schilderen. Haar werk is vooral realistisch.


 
lees meer »
 
Clubs Clubs
Er zijn clubs voor alle jongens en meisjes van de groepen 3 t/m 8 van de bassischool.
lees meer »
 
Catechese Catechese
Er zijn geen gespreksgroepen voor jongeren op dit moment. Mocht er belangstelling zijn, laat het dan even weten en bel me: ds. de Lange, 0523-266653.
lees meer »
 
Kindernevendienst en Tienerdienst Kindernevendienst en Tienerdienst
Voor Kindernevendienst en Tienerdienst moet u zijn op de pagina "zon en feestdagen" Klik hier.
 
Ouderengroep Ouderengroep

De ouderengroep komt maandelijks bijeen op de eerste dinsdag van de maand (m.u.v. de maanden juli en augustus). Tijdens deze bijeenkomsten wordt veelal een inleiding gehouden over een interessant onderwerp, al of niet vergezeld van een diapresentatie. Tweemaal per jaar, doorgaans in juni en oktober, wordt een (middag)reisje gemaakt, dat wordt afgesloten met een gezamenlijke maaltijd.

lees meer »
 
Cantorij Cantorij

Het hoofddoel van de cantorij van de wijkgemeente Radewijk is de gemeentezang te ondersteunen.
De cantorij oefent elke dindagavond van 19.45uur tot ongeveer 21.00 uur, onder leiding van en  begeleid door Jan Broekroelofs en/of Jan Kamphuis. Er worden voornamelijk liederen gezongen uit het Nieuwe Liedboek. Enkele keren per jaar  verleent de cantorij  medewerking aan de eredienst.
Belangstellenden die mee willen zingen zijn altijd welkom op dinsdagavond in de Opgang.

lees meer »