Sirkelslag

Sirkelslag
Bijgaand een uitnodiging voor kinderen die in groep 6, 7 of 8 van de basisschool zitten. Zit uw kind in één van deze groepen, dan zouden we het erg leuk vinden hem of haar op 16 november a.s. te zien, zodat we er met elkaar een gezellige en spannende avond van kunnen maken! De avond begint om 19.00 uur in De Esch bij de Hessenwegkerk en duurt tot ongeveer 21.15 uur.
 
Mocht uw kind een vriend of vriendin hebben die deze uitnodiging niet heeft ontvangen, dan kan hij of zij zich natuurlijk ook bij ons aanmelden en wel voor maandag 12 november.
 
Nadere info is te vinden op de website van Sirkelslag.
 
 
Met vriendelijke groet,
 
Elise Pothof en Renate Bruins
 
Welkom Welkom

Welkom op de website van de wijkgemeente Heemseresch. Heeft u nieuws dat interessant is voor onze wijk mail dit naar heemser-esch@pknhardenbergheemse.nl

Lees ons wijkblad kerkcontact, bekijk ons fotoalbum of volg ons op Facebook

 
(Her)bevestiging ambtsdragers (Her)bevestiging ambtsdragers
(Her)bevestiging ambtsdragers.
We zijn heel dankbaar dat er gemeenteleden bereid zijn gevonden een taak als ambtsdrager op zich te willen nemen of voort te zetten. De bevestigingsdienst werd afgelopen zondagochtend 17 september gehouden. Wij bevestigen dan als ouderling : Hans Roepers, Janine Roepers en Elise Pothof. Jan Meilink werd als diaken  bevestigd. Er was een herbevestiging van: Mini Prins, Albert Meijer en Hester Op de Haar (ouderling), Willemien Bult en Johan Hamhuis (diaken). We namen afscheid van jeugdouderling Arjan Veurink, ouderling Bé Everts en diaken Rachel Noorlander. Hester en Arjan waren verhinderd, voor hen zal een andere datum afgesproken worden.
 
lees meer »
 
Noaberschap Heemse

Noaberschap Heemse
Als wijkgemeente HEEMSERESCH doen wij mij aan het Noaberschap Heemse

Voor vragen rondom hulp en/of het je aanmelden als vrijwilliger:
http://www.noaberschap-heemse.nl
 
lees meer »