Sectie RW-01 Sectie RW-01
Tot deze sectie behoren de leden aan:
Wielenweg, Oude Veenweg, Groeneveldweg, Nieuwe Landweg, Wellebeekweg, Hoogenweg 41, 44, 49, 55, Stobbenhaarweg, De Grote Kattendijk 1, Boterdijk, Mastbrugweg, Toeslagweg, Venebrugge, In Vroomshoop: Hoofdstraat 4.

Voor het wijkteam: klik op 'Lees Meer'
lees meer »
 
Indeling van de wijk Indeling van de wijk
De wijkgemeente Radewijk is verdeeld in 4 kleinere wijkjes of secties.
In welke sectie u bent ingedeeld hangt af van uw adres.
Als u even kijkt bij de verschillende secties, dan ziet u vanzelf bij welke u bent in gedeeld.
Als u dan klikt op 'Lees Meer' vindt u daar de vrijwilligers die met elkaar het wijkteam vormen: Twee tot vier contactpersonen en een pastoraal bezoeker. In veel gevallen is de pastoraal bezoeker ook ouderling, maar dat hoeft niet per se.
De contactpersonen brengen briefjes rond, bezoeken u zo nu en dan, leven met u mee rond een verjaardag of jubileum. Bij moeilijkheden als ziekte, zorgen en verdriet komt de pastoraal bezoeker in beeld. En in ernstige situaties de wijkpredikant ds. de Lange.
Het wijkteam kan alleen functioneren als het bekend is met het lief en leed van de gemeenteleden. Geeft u het door als u denkt dat er ergens wat aandacht vanuit de kerk gewenst is?
 
Sectie RW-02 Sectie RW-02
Tot deze sectie behoren de leden aan:
Lindeldijk (vanaf Veldsinkdijk nr 8/11), Noordoosterweg (vanaf Veldsinkdijk nr 12/15), Radewijkerweg (vanaf Veldsinkdijk, 38/33), Veldsinkdijk, Roelofsdijk, Verkavelingsweg. In Lutten: Gouden Regenstraat 13

Voor het wijkteam: klik op 'Lees Meer'
lees meer »
 
Sectie RW-04 Sectie RW-04
Tot deze sectie behoren de leden aan:
Bouwhuisweg, Burgerkamp, Grensweg, Kooiweg, Lindeldijk 2,
Löhnisweg, Loozenweg, Olsmansdijk, Roskampweg, Veldingerveldweg, Noordoosterweg (tot Veldsinkdijk nr 10/13), Volle Urenweg, Westeindigerdijk 6, Zwijzeweg.
In Hardenberg: Floralaan 166, Kruserbrink 113, De Spinde 69, Paasberg 63, v. Oldenburgstraat 78/8
In Gramsbergen: Het Weerdje 14

Voor het wijkteam: klik op 'Lees Meer'
lees meer »
 
Sectie RW-03 Sectie RW-03
Tot deze sectie behoren de leden aan:
Hanekampsdijk, De Kniepe, Lindeldijk 2 en 2a, Mastdijk, Radewijkerweg tot Veldsinkdijk (t/m 29/36) Westeindigerdijk (vanaf nr. 9)

Voor het wijkteam: klik op 'Lees Meer'
lees meer »
 
Kerknieuws Kerknieuws
De wekelijkse zondagsbrief is bedoeld voor berichtjes uit de kerkelijke gemeenschap. Dat kan ook gaan over geboorte, ziekenhuisopname, een jubileum of overlijden. Vanwege de wet op de privacy kunnen zulke persoonlijke berichtjes alleen geplaatst worden als u daar schriftelijk om vraagt. Dus als u zo'n berichtje heeft voor het kerknieuws, stuur het dan per mail naar de redactie van kerknieuws of naar ds. de Lange met het verzoek om dit op kerknieuws te plaatsen.
Voor verjaardagen vanaf 80 jaar hoeft u dit niet te doen: aan het begin van elk jaar vragen we via de wijkteams aan alle 80+  toestemming om hun verjaardag op kerknieuws te zetten.
Mail gerust naar: dsadelange@gmail.com of naar
kerknieuws@pknhardenbergheemse.nl