(her)bevestiging Ambtdragers

(Her)bevestiging ambtsdragers.
We zijn heel dankbaar dat er gemeenteleden bereid zijn gevonden een taak als ambtsdrager op zich te willen nemen of voort te zetten. De bevestigingsdienst werd afgelopen zondagochtend 17 september gehouden. Wij bevestigen dan als ouderling : Hans Roepers, Janine Roepers en Elise Pothof. Jan Meilink werd als diaken  bevestigd. Er was een herbevestiging van: Mini Prins, Albert Meijer en Hester Op de Haar (ouderling), Willemien Bult en Johan Hamhuis (diaken). We namen afscheid van jeugdouderling Arjan Veurink, ouderling Bé Everts en diaken Rachel Noorlander. Hester en Arjan waren verhinderd, voor hen zal een andere datum afgesproken worden.


Bekijk alle foto's
 
Belijdenisdienst Hessenwegkerk


 

Bekijk alle foto's
 
Bezoek synagoge 25+ groep Heemse | 6 juli 2016


 

Bekijk alle foto's
 
Palmzondag 2016

Zondag 20 maart 2016, Palmpasen.
In deze dienst werd door de kinderen de zelfgemaakte palmpaasstok getoond aan de gemeente. Carlos Scherpen maakte hiervan een foto impressie.

 

Bekijk alle foto's
 
Startzondag 2015

Bekijk alle foto's
 
Gemeentezondag 5 juli 2015

Bekijk alle foto's
 
Startzondag 2013

Foto’s van de startzondag 2013 waarin mw. Neeltje Jonkers als ouderling kerkelijk werker en ds. Henry Dorgelo als predikant aan de wijkgemeente Heemser-Esch verbonden zijn. Maar ook de start van het nieuwe seizoen van al het kerkenwerk en de introductie van het nieuwe liedboek! Een indruk van deze dag vastgelegd op foto’s waaraan zowel jong als oud met veel plezier op terug kunnen kijken. Met ‘hart en ziel’ is er aan deze dag door veel vrijwilligers meegewerkt om er een mooie dag van te maken. Gezien de reacties is dat prima gelukt en betekent dit vast een mooi begin van het nieuwe seizoen! 
 

Bekijk alle foto's