Voor het plaatsen van foto's kunt u contact opnemen via website.pknhardenbergheemse.nl.
 
Cadeautjesmarkt december 2017

Cadeautjesmarkt.
Woensdag 7 februari tijdens onze koffiemorgen, is de Twentsewensambulance op bezoek geweest. De ambulance stond voor de Schakel, wij hebben deze kunnen bezichtigen.
4 vrijwilligers  hebben aan de hand van de beamer een en ander verteld over het mooie werk wat vele van hun  doen voor de patiënten die nog een laatste wens hebben.
De Stichting Twentsewensambulance brengt wensen in vervulling van chronisch of(pre)terminale patiënten, die aangewezen zijn op liggend vervoer.
Mooie en emotionele verhalen kwamen voorbij. Laten we dankbaar zijn dat al deze vrijwilligers die zich inzetten voor onze medemens, die dit heel hard nodig hebben.
Het was dan ook een heel indrukwekkende morgen.


Bekijk alle foto's
 
Ouderenreisje 31 mei naar Ter Schuur

Het uitje, van bezoekers van de ouderenmiddagen in de Schakel, zijn naar het Oude Ambachten en Speelgoed Museum in Ter Schuur geweest:
 

We zijn daar begonnen met een kop koffie en gebak en daarna konden we alles gaan bekijken. Zo rond half 5 zijn we weer de bus in gegaan en teruggereden naar de Schakel waar een heerlijk zomer stamppottenbuffet klaar stond.
Al met al een heel gezellige middag.

 

Bekijk alle foto's
 
Wijkkerkenraad overleg

Op zaterdag 11 maart waren de 8 wijkkerkenraden van onze PGHH samen in de Hessenwegkerk op initiatief van de Algemene Kerkenraad. Op deze dag hielp ds. Nynke Dijkstra ons om na te denken hoe we onze wijkgemeenten levendig en betrokken op God en onze omgeving te houden en te krijgen. Het was een inspirerende dag! Bijgevoegd een aantal foto's: een overzichtfoto van de aanwezigen, een paar foto's van ds. Nynke Dijkstra én een aantal foto's van kerkenraden in gesprek met zichzelf en elkaar. Voor op de website en voor evt. in kerkklank. Met vriendelijke groet, ds. Wim van der Wel’

Bekijk alle foto's
 
Kunst en Cadeautjesmarkt 8-12-2016


Bekijk alle foto's
 
Volleybal toernooi Heemse | 8 juli 2016

Vanavond is er weer fanatiek gevolleybald door verschillende teams uit Heemse. Het was een spannende competitie. De vele supporters hebben de teams ondersteund in de strijd om de beker. De beker is dit jaar naar het beamteam gegaan. Iedereen bedankt voor de inzet en support! Tot volgend jaar!

Bekijk alle foto's
 
Vechtpark Zomer Zang 19 juni 2016

Bekijk alle foto's
 
Gezinsdienst Pinksteren 15 mei 2016

Bekijk alle foto's
 
Creatief Leeerhuis expositie 2016

Bekijk alle foto's
 
Kerstnachtdienst Stephanuskerk

Bekijk alle foto's
 
Startzondag 13 september Centrumwijken

Bekijk alle foto's
 
Pinksteren

Bekijk alle foto's
 
Viering Creatief en Meditatief Leerhuis 29 maart 2015

Bekijk alle foto's
 
'De kerk door de jaren heen', 20 januari 2015

Dit zijn foto’s van de ontmoetingsavond van Centrum Zuid 11, aangevuld met de bewoners van de”Oldenburger’.
De spreeksters waren Henny Reinders en Henny Renkema.
 

Bekijk alle foto's