Startzondag 10 september 2017 Startzondag 10 september 2017

Kerkproeverij, een open huis.

Het nieuwe seizoen beginnen we met een feestelijke dienst en een gezellig programma. Aan de dienst in de Höfte/Stephanuskerk werkt "Your Choice" mee, de band die we al eens eerder erbij hadden en het zingen zo fantastisch begeleidde. En ook zelf enkele mooie nummers zong. We proberen er een dienst voor jong en oud van te maken: de kinderen blijven in de kerkzaal. Voor de allerkleinsten is er oppas. We zingen uit liedboek en opwekkingsbundel. Daarna is er koffie, thee, fris voor iedereen gevolgd door een programma speciaal voor de kinderen en activiteiten voor de ouderen in en om de Schakel.

Al met al wordt het een zondagmorgen die extra geschikt is om met een paar gasten naar de kerk te komen: misschien uw buren, of de kleinkinderen? U wilt weten: hoe vraag ik die? Bijvoorbeeld: "zou het je wat lijken om een keer mee te gaan naar mijn kerk? Ik zou het in ieder geval leuk vinden. Deze zondag is speciaal voor gasten, voor vrienden en kennissen die wel eens mee willen." Nodig de mensen persoonlijk uit, niet via een briefje door de brievenbus. En nog een tip: tegen een nieuwkomer-gast zegt u natuurlijk niet "u zit op mijn plek".

We doen ons best voor een inspirerende zondagmorgen voor jong en oud, voor kerkgangers en de gasten die u meeneemt.

 
Actueel: vrijwilligers gezocht! Actueel: vrijwilligers gezocht!

Er is weer een aantal vacatures in onze wijkgemeente. Het gaat om uiteenlopende taken. Misschien zit er ook wel iets voor u bij? Wilt u dat eens overwegen? We zoeken: een fotograaf, een ouderling voor de jong-volwassenen (20-30 jarigen), een pastoraal bezoeker voor CN-03 en CN-12, een diaken en een vijftal contactpersonen. Hebt u interesse? Of kent u iemand die een taak zou willen doen? Meldt het dan via En wilt u de werving en het andere werk van kerkenraad en werkgroepen ondersteunen met uw gebeden?

 
Predikant en kerkelijk werker Predikant en kerkelijk werker

Aan onze gemeente is ds. A. de Lange als wijkpredikant verbonden.
Mw. J.E. de Lange-van der Lugt is in dienst als kerkelijk werker voor het ouderenpastoraat in de secties CN-08, 09, 10, 11, en 15.

Hun adres: Edelinckstraat 102, 7773 DA Hardenberg Tel: 0523-26.66.53.
Bij voorkeur bellen tussen 8.30 en 9.00 u. en tussen 17.30 en 18.00 u. 
Mailen kan altijd:

   

 
Waar vind ik meer over? Waar vind ik meer over?

Wilt u meer weten over onze wijk, klik dan op de submenu's die hangen onder Centrum Noord Home of op het betreffende woord bij Lees Meer.

lees meer »
 
Visie Visie

De wijkgemeente Centrum Noord weet zichzelf door het evangelie van Jezus Christus (1) geroepen tot omgang met de Eeuwige (2), onderlinge verbondenheid (3) en dienst aan de ander (4) en wil daarom proberen een gastvrije gemeenschap (5) te zijn.

 

lees meer »
 
Belangrijke stukken Belangrijke stukken

Beleidsplannen, taakomschrijvingen en de instructie om met Scipio te werken zijn te downloaden via klik hier
Nieuwsbrieven, Kerkbode en Zondagsbrieven via klik hier
Roosters kunt u opvragen via klik hier