facebookpagina PKN Centrum facebookpagina PKN Centrum

Sinds kort heeft onze wijk ook een facebook pagina
www.facebook.com/pkn hardenberg centrum


 

lees meer »
 
Actueel: Kleintje Kerk Actueel: Kleintje Kerk

Kleintje Kerk 

“Dat kan geen toeval zijn”. Dat zeggen we als er iets plezierigs gebeurt waar we helemaal niet op gerekend hadden. Bv. Twee vrienden van vroeger die elkaar uit het oog waren verloren, komen naast elkaar te zitten in het vliegtuig op weg naar vakantie. Is dat gewoon een gelukkige samenloop van omstandigheden? Of moest het zo lopen: heeft het lot dit zo van tevoren bepaald? Of heeft een hogere macht (God?) hier de hand in? Niemand kan hier iets bewijzen. Maar wat geloof jij? En wat zegt het geloof over deze dingen? Kom zondag 4 februari naar de eerste “kleintje kerk” dienst: een korte dienst van ongeveer een half uurtje. Maar dat is niet het enige verschil met een gewone kerkdienst. We gebruiken You Tube, er is een enkel gebed, een toespraakje dat aan het denken zet, tot slot een lied om mee te zingen (als je wilt). Bedoeld voor iedereen, maar speciaal voor jou als je tussen de 18 en 35 jaar bent. We beginnen 12.00 u. in de Höftekerk. Maar vanaf 11.00 u kun je al in de Schakel terecht voor een kop koffie. Een goed begin van de zondagmorgen en de nieuwe week! 
ds. de Lange

 
Predikant en kerkelijk werker Predikant en kerkelijk werker

Aan onze gemeente is ds. A. de Lange als wijkpredikant verbonden.
Mw. J.E. de Lange-van der Lugt is in dienst als kerkelijk werker voor het ouderenpastoraat in de secties CN-08, 09, 10, 11, en 15.

Hun adres: Edelinckstraat 102, 7773 DA Hardenberg Tel: 0523-26.66.53.
Bij voorkeur bellen tussen 8.30 en 9.00 u. en tussen 17.30 en 18.00 u. 
Mailen kan altijd: 
Kerkdiensten Kerkdiensten

Op de tweede en de vierde zondag van de maand hebben Centrum Noord en Zuid samen dienst in de Höftekerk of de Stephanuskerk.  Op de andere zondagen zijn we daar samen met de wijkgemeenten Baalder en Baalderveld.

Aanvangstijden: Op zondagmorgen beginnen de diensten om 10.00 u. De avondddienst is om 19.00 u.

Adres: De beide kerken liggen in het centrum van de stad, rond het Wilhelminaplein. Er is voldoende en gratis parkeerruimte.
Höftekerk

Höftekerk
Lage Doelen 3
tel: (0523) 261554
Stephanuskerk
Voorstraat 36
tel: (0523) 265340In het menu kerkdiensten vindt u voor elke zondag de nodige gegevens.

lees meer »
 
Waar vind ik meer over? Waar vind ik meer over?

Wilt u meer weten over onze wijk, klik dan op de submenu's die hangen onder Centrum Noord Home of op het betreffende woord bij Lees Meer.

lees meer »
 
Visie Visie

De wijkgemeente Centrum Noord weet zichzelf door het evangelie van Jezus Christus (1) geroepen tot omgang met de Eeuwige (2), onderlinge verbondenheid (3) en dienst aan de ander (4) en wil daarom proberen een gastvrije gemeenschap (5) te zijn.

 

lees meer »
 
Belangrijke stukken Belangrijke stukken

Beleidsplannen, taakomschrijvingen en de instructie om met Scipio te werken zijn te downloaden via klik hier
Nieuwsbrieven, Kerkbode en Zondagsbrieven via klik hier
Roosters kunt u opvragen via klik hier