Baalder website Baalder website

Beleidsplan  Baalderdienstcommissie  Blog  Nieuwsbrief  Foto's

 
Baalderdienst Baalderdienst
Op zondag 10 november is er om 10 uur een Baalderdienst in de Kamp. In samenwerking met de onderbouw gaan we een heel feestelijke dienst vieren! We dopen namelijk Juul Heleen Schep, dochter van Roel en Karina en zusje van Senn en Lize. Ook dopen we Jack Zweers, zoon van Erwin en Mariëlle en het broertje van Yara en Naomi. Het thema is 'Feest' en dominee Wim van der Wel gaat deze dienst voor. De Nu-Je-Onderwegband begeleidt met muziek en er is oppas voor de allerkleinsten. Na de dienst is er koffie, thee en ranja met wat lekkers om gezellig na te praten. Iedereen is van harte welkom deze zondagmorgen!
 
Baalder Noaberschap Baalder Noaberschap

Klik hier voor nieuws van het Baalder Noaberschap.

 
TOZ in de Baalderdienst !!! TOZ in de Baalderdienst !!!

Al geruime tijd draaien we nu de TOZ, tijdens elke Baalderdienst in sporthal de Kamp. TOZ is de afkorting voor Tiener op Zondag, en daarmee zegt het al een heleboel over onze doelgroep!!! Alle kinderen van 10 jaar en ouder, tot zo ongeveer de tweede van het voortgezet onderwijs, zijn van harte welkom!!

lees meer »
 
Nieuwtjes? Nieuwtjes?

Heeft u nieuwtjes voor de wijk Baalder? Stuur deze dan naar

 
Predikant Predikant

Onze predikant in de wijk Baalder is ds. Wim van der Wel.

Spreekuur is ma-vr tussen 17:15 en 17:45
tel. 272860

Emailen is natuurlijk altijd mogelijk.
email:

 
Over de wijk Over de wijk

Onze wijkgemeente is heel klein begonnen. In 1976 kwamen de eerste huizen in Baalder klaar en was er op kleine schaal sprake van gemeentevorming. Voor allerlei kerkelijke activiteiten maakten we gebruik van huiskamers, een tijdelijke voorziening 'Het Kampje' naast sporthal De Kamp, of we kwamen bij elkaar in de bovenzaal van De Kamp. Ook bood 'De Boerderij', een wijkvoorziening, ons af en toe onderdak.

lees meer »