Baalder website Baalder website

Beleidsplan  Baalderdienstcommissie  Blog  Nieuwsbrief  Foto's

 
Baalderdienst Baalderdienst
Zondag 11 oktober om 10.00 uur is de volgende Baalderdienst in sporthal ‘de Kamp’. Ds. Yvonne van Benthem, predikant in de Marslanden, gaat voor. Het thema van deze dienst is ‘veilig zijn’.
De Nu-je-onderweg-band verzorgd de muzikale ondersteuning. Helaas zijn er nog geen kinderactiviteiten en/ofoppas.
Als je aanwezig wil zijn bij deze dienst moet je je aanmelden via de scipio-app. Dit kan vanaf maandag 5 oktober 9.00 uur tot en met donderdagmorgen 12.00 uur of via de telefoon op maandag, dinsdag en donderdagmorgen van 10.00-12.00 uur óf op maandag of woensdagavond van 18.00-20.00 uur via 680833. De dienst is ook live te volgen via Youtubekanaal van pknbaalder.
 
Baalder Noaberschap Baalder Noaberschap

Klik hier voor nieuws van het Baalder Noaberschap.

 
TOZ in de Baalderdienst !!! TOZ in de Baalderdienst !!!

Al geruime tijd draaien we nu de TOZ, tijdens elke Baalderdienst in sporthal de Kamp. TOZ is de afkorting voor Tiener op Zondag, en daarmee zegt het al een heleboel over onze doelgroep!!! Alle kinderen van 10 jaar en ouder, tot zo ongeveer de tweede van het voortgezet onderwijs, zijn van harte welkom!!

lees meer »
 
Nieuwtjes? Nieuwtjes?

Heeft u nieuwtjes voor de wijk Baalder? Stuur deze dan naar baalder@pknhardenbergheemse.nl

 
Predikant Predikant

Onze predikant in de wijk Baalder is ds. Wim van der Wel.

Spreekuur is ma-vr tussen 17:15 en 17:45
tel. 272860

Emailen is natuurlijk altijd mogelijk.
email: ds.wimvanderwel@planet.nl

 
Over de wijk Over de wijk

Onze wijkgemeente is heel klein begonnen. In 1976 kwamen de eerste huizen in Baalder klaar en was er op kleine schaal sprake van gemeentevorming. Voor allerlei kerkelijke activiteiten maakten we gebruik van huiskamers, een tijdelijke voorziening 'Het Kampje' naast sporthal De Kamp, of we kwamen bij elkaar in de bovenzaal van De Kamp. Ook bood 'De Boerderij', een wijkvoorziening, ons af en toe onderdak.

lees meer »