Baalder website Baalder website

Beleidsplan  Baalderdienstcommissie  Blog  Nieuwsbrief  Foto's

 
Baalderdienst Baalderdienst

De laatste Baalderdienst voor de zomervakantie!

Zondag 8 juli is de laatste Baalderdienst voor de zomervakantie. We sluiten het seizoen zingend af. Iedereen heeft in mei tijdens de Baalderdienst zijn of haar favoriete christelijke lied kunnen doorgeven. Een aantal van deze nummers zullen we met elkaar gaan zingen. Deze feestelijke dienst met het thema “Wat is je favoriete christelijke lied” vindt plaats in sporthal ‘de Kamp’ en begint om 10.00 uur.
Het is een soort Top 2000 dienst, maar dan net iets anders. De voorganger is ds. Wim van der Wel en de muzikale medewerking wordt verleend door de Nu-Je-Onderweg-Band en het liedboekkoor. Er is een activiteit voor de kinderen van groep 1 t/m 6 en voor de TOZ-ers. Voor de allerkleinsten is er oppas. Na afloop van de dienst is er koffie, thee en ranja met wat lekkers. Kom allemaal en zing mee!

 
Baalder Noaberschap Baalder Noaberschap

Klik hier voor nieuws van het Baalder Noaberschap.

 
TOZ in de Baalderdienst !!! TOZ in de Baalderdienst !!!

Al geruime tijd draaien we nu de TOZ, tijdens elke Baalderdienst in sporthal de Kamp. TOZ is de afkorting voor Tiener op Zondag, en daarmee zegt het al een heleboel over onze doelgroep!!! Alle kinderen van 10 jaar en ouder, tot zo ongeveer de tweede van het voortgezet onderwijs, zijn van harte welkom!!

lees meer »
 
Nieuwtjes? Nieuwtjes?

Heeft u nieuwtjes voor de wijk Baalder? Stuur deze dan naar

 
Predikant Predikant

Onze predikant in de wijk Baalder is ds. Wim van der Wel.

Spreekuur is ma-vr tussen 17:15 en 17:45
tel. 272860

Emailen is natuurlijk altijd mogelijk.
email:

 
Over de wijk Over de wijk

Onze wijkgemeente is heel klein begonnen. In 1976 kwamen de eerste huizen in Baalder klaar en was er op kleine schaal sprake van gemeentevorming. Voor allerlei kerkelijke activiteiten maakten we gebruik van huiskamers, een tijdelijke voorziening 'Het Kampje' naast sporthal De Kamp, of we kwamen bij elkaar in de bovenzaal van De Kamp. Ook bood 'De Boerderij', een wijkvoorziening, ons af en toe onderdak.

lees meer »