Baalder website Baalder website

Beleidsplan  Baalderdienstcommissie  Blog  Nieuwsbrief  Foto's

 
Baalderdienst Baalderdienst
Zondag 8 maart vieren we de kerk-en-schooldienst om 10.00 uur in sporthal ‘de Kamp’ in Baalder. Tijdens deze dienst werken de kinderen van de bovenbouw van C.B.S. de Elzenhof mee. Het thema van deze dienst is ‘We kunnen je niet missen’. Ds. Wim van der Wel is onze voorganger en de Nu-Je-Onderweg-Band verzorgt de muzikale ondersteuning. We willen jullie vragen om houdbare artikelen mee te nemen naar ‘de Kamp’. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan macaroni, koffie, thee, tandpasta, groente in blik/pot en rijst. We gaan dit inzamelen voor de voedselbank. Na afloop van de dienst is er koffie, thee en ranja met wat lekkers. Welkom allemaal!
 
Baalder Noaberschap Baalder Noaberschap

Klik hier voor nieuws van het Baalder Noaberschap.

 
TOZ in de Baalderdienst !!! TOZ in de Baalderdienst !!!

Al geruime tijd draaien we nu de TOZ, tijdens elke Baalderdienst in sporthal de Kamp. TOZ is de afkorting voor Tiener op Zondag, en daarmee zegt het al een heleboel over onze doelgroep!!! Alle kinderen van 10 jaar en ouder, tot zo ongeveer de tweede van het voortgezet onderwijs, zijn van harte welkom!!

lees meer »
 
Nieuwtjes? Nieuwtjes?

Heeft u nieuwtjes voor de wijk Baalder? Stuur deze dan naar baalder@pknhardenbergheemse.nl

 
Predikant Predikant

Onze predikant in de wijk Baalder is ds. Wim van der Wel.

Spreekuur is ma-vr tussen 17:15 en 17:45
tel. 272860

Emailen is natuurlijk altijd mogelijk.
email: ds.wimvanderwel@planet.nl

 
Over de wijk Over de wijk

Onze wijkgemeente is heel klein begonnen. In 1976 kwamen de eerste huizen in Baalder klaar en was er op kleine schaal sprake van gemeentevorming. Voor allerlei kerkelijke activiteiten maakten we gebruik van huiskamers, een tijdelijke voorziening 'Het Kampje' naast sporthal De Kamp, of we kwamen bij elkaar in de bovenzaal van De Kamp. Ook bood 'De Boerderij', een wijkvoorziening, ons af en toe onderdak.

lees meer »